Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

We are Finnair – a team of top professionals from around the world. Established in 1923, we are one of the world's longest-operating airlines. During our history, we have learned that success requires a clear vision and commitment. We work in a dynamic environment, serving a challenging global market. Finnair ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Vantaa matkustamohenkilökunta Vantaa matkailualan asiakaspalvelu Vantaa vesi-, rautatie- ja lentoliikenne matkustamohenkilökunta matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finnair Oyj Y-tunnus 0108023-3 Toimiala Säännöllinen lentoliikenne

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Cabin Crew, on ilmoitettu Finnair -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Finnair. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus