Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

We are Finnair– a team of top professionals from around the world. Established in 1923, we are one of the world’s longest-operating airlines. During our history, we have learned that success requires a clear vision and commitment. We work in a dynamic environment, serving a challenging global market. Finnair is ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Helsinki vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Kerava vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Nurmijärvi vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Sipoo vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Tuusula vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Vantaa vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Espoo matkustamohenkilökunta Helsinki matkustamohenkilökunta Kerava matkustamohenkilökunta Nurmijärvi matkustamohenkilökunta Sipoo matkustamohenkilökunta Tuusula matkustamohenkilökunta Vantaa matkustamohenkilökunta Espoo matkailualan asiakaspalvelu Helsinki matkailualan asiakaspalvelu Kerava matkailualan asiakaspalvelu Nurmijärvi matkailualan asiakaspalvelu Sipoo matkailualan asiakaspalvelu Tuusula matkailualan asiakaspalvelu Vantaa matkailualan asiakaspalvelu Espoo vesi-, rautatie- ja lentoliikenne matkustamohenkilökunta matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finnair Oyj Y-tunnus 0108023-3 Toimiala Säännöllinen lentoliikenne

Tämä työpaikka, Cabin Crew, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Finnair Oyj. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus