Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Osaatko rakentaa polkupyöränrungosta pommin? Hyvä homma, ei meillä muutkaan osaa - mutta sen sijaan osaamme tehdä kauppaa! Finnacta Oy on innovatiivinen uudenajan markkinointitalo jossa mennään eikä meinata. Palkkaamme Jyväskylän toimistollemme 5 välivuodenpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta normaaleja sosiaalisia taitoja sekä positiivista asennetta, aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Tarjoamme sinulle alan parhaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finnacta Oy Y-tunnus 2493247-8 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Välivuodenpitäjiä Suomen vauhdikkaimpaan markkinointitiimiin, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Finnacta Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 61 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus