Duunitori suosittelee
B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Töitä Helsingin Kampissa opiskelun ohelle ja syysloman ajaksi! Tarjoamme työmahdollisuuksia esimieskoulutuksista asiakaspalvelutehtäviin, projekteihin sekä tutkimuksiin. Opiskelija, jos et vielä ole ehtinyt hankkia itsellesi ollenkaan työelämäkokemusta, tässä loistava tilaisuus! Palkkaamme lokakuussa 5 reipasta opiskelijaa työskentelemään asiakkaidemme kanssa opiskelun ohessa osa-aikaisesti. Kaikille lokakuun aikana aloittaneille maksamme 250 euron starttibonuksen 2 kk:n työskentelyn ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki osa-aikatyö myyntialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finnacta Oy Y-tunnus 2493247-8 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasvastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Finnacta Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 42 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa