Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Finnacta Oy on innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava savolainen asiakaspalvelu- ja telemarkkinointiyritys. Teemme töitä rempseällä otteella, iloisin mielin ja pilke silmäkulmassa. Kantavana teemana meillä on ollut alusta alkaen se, että haluamme olla hyvällä tavalla erilainen call center.

Laajennamme toimintaamme ja muutamme suurempiin tiloihin Kuopiossa!

Haemme toimistollemme motivoituneita, myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä kiinnostuneita henkilöitä koulutettavaksi oppisopimuksella merkonomin tutkintoon.

Saat hyvän ansion työstäsi, sekä ammatin josta on hyötyä tulevaisuudessa! Kouluttautuminen tulee kestämään aiemmasta koulutustaustastasi 1-2 vuotta, ja lähiopiskelupäiviä koululla tulee olemaan noin 30.

Tulemme suunnittelemaan työtehtäväsi/suuntautumisesi opiskelujen mukaisesti. Tässä nyt oiva mahdollisuus saada itsellesi uusi ammatti, sekä päästä tienaamaan hyvin.

Odotamme sinulta:
- Hyvää asennetta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Intoa ja halua oppia uusia asioita
- Tavoitteellisuutta

Tarjoamme sinulle:
- Kattavan koulutuksen tehtävään
- Kannustavan palkkauksen
- Iloisen ja toimivan työyhteisön
- Henkilökuntaedut (kysy lisää haastattelijalta!)

Tutustu yritykseemme osoitteessa: www.finnacta.fi ja täytä hakemus. Täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea ja tartu tilaisuuteen!

Web-osoite: http://www.finnacta.fi Työnantaja: Finnacta Oy Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sop.mukaan Yhteystiedot: Jari Paretskoi, jari.paretskoi@finnacta.fi, 040 932 6863 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 22:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Finnacta Oy Y-tunnus 2493247-8 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 591 000 € -13 %

Liiketoiminnan tulos

157 000 € -73 %

Henkilöstö

90 30

Liikevoitto-%

10 % -69 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija / oppisopimuksella merkonomiksi, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Finnacta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 73 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa