Duunitori suosittelee
Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt sinullakin on ainutlaatuinen mahdollisuus kouluttautua markkinoinnin huippuosaajaksi Finnactan Markkinointiguru-koulutuksella. Koulutus on palkallinen heti perehdytysjakson ensimmäisestä päivästä lähtien. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta alalta. Koulutus kestää 2kk jonka jälkeen saat todistuksen osaamisestasi sekä valmistut Finnactan myynti- tai esimiestehtäviin kykyjesi mukaan. Finnacta Oy palkkaa nyt Jyväskylään uuteen projektiin 20 henkilöä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Jyväskylä Jämsä Laukaa Luhanka Muurame Petäjävesi Toivakka Uurainen Joutsa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finnacta Oy Y-tunnus 2493247-8 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MARKKINOINTIGURU 2017, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Finnacta Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 58 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus