Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Finnacta Oy on kuopiolainen innovatiivinen markkinointitalo, jonka kantava teema on ollut alusta asti olla "hyvällä tavalla erilainen call center".

Mitä hyvällä tavalla erilaisuus tarkoittaa käytännössä?
- Kuulumme ASML:oon
- Omaamme korkeimman, AAA-luottoluokituksen
- Panostamme työntekijöidemme koulutukseen ja viihtyvyyteen, ja se näkyy työurien pituudessa. Normaalin telemarkkinointialan heiluriovikäytännön sijaan meillä istuu samoja kavereita samoilla jakkaroilla kuin neljä vuotta sittenkin
- Meillä ei ole esimiesasemassa "kirjaviisaita", vaan myynnin valmentajina toimii vain ja ainoastaan myyjän asemasta esimiesakatemiamme kautta nousseita huipputekijöitä. Olemme sitä mieltä, että jos aikoo opettaa, pitää itse osata!

Etsimme nyt joukkoomme Iisalmen toimistolle neljää asiakasvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi kontaktoit asiakkaita toimeksiantajamme puolesta ja etsit heille sopivia ratkaisuja, tai kuten itse mieluummin ilmaisen, istut viihtyisässä toimistossa hyvässä seurassa, juot talon tarjoamaa kahvia/teetä, kuuntelet musiikkia ja juttelet ihmisten kanssa.

Voit asiakasvastaavana erikoistua johonkin seuraavista:
- Tutkimushaastattelija
- Varainhankkija
- Asiakashankkija

Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelun saralta, mutta emme edellytä sitä, sillä koulutamme sinut tehtävään palkallisella koulutusjaksolla (2 kk).

Mitä odotamme sinulta?
- Normaaleja sosiaalisia taitoja
- Olet vähintään 18-vuotias
- Puhut sujuvaa suomea
- Olet ahkera
- Osaat ottaa ohjeita vastaan
- Omaat positiivisen asenteen
- Palava halu oppia "Uutta"

Mitä tarjoamme sinulle?
- Vakituisen paikan vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
- Mahdollisuuden edetä urallasi
- Hyvän työilmapiirin
- Joustavat työajat (7 h/päivä)
- Kannustavan palkkauksen (minimiansio 1450 €/kk, tavoiteansio 2450 €/kk)
- Henkilökuntaetuja
- Kattavan koulutuksen tehtävään
- Myyntikilpailut, joissa palkintoina on firman logolla varustettujen kertakäyttösadetakkien sijaan uusimpia älypuhelimia, televisioita, matkalahjakortteja ja jopa Mercedes Benz SLK -avoauto näin viimeisimpiä mainitakseni, sekä tietysti kerran vuodessa piiiiitkä viikonloppu hieman Iisalmea kauempana. Viimeisimmät reissumme ovat suuntautuneet Barcelonaan, Monacoon, Ostravaan, Bulgariaan ja New Yorkiin, ja tällä hetkellä jaamme lippuja Pariisiin.

Työnantaja: Finnacta Oy Sijainti: Louhenkatu 9 b, Iisalmi, Suomi Hakemukset: iisalmi@finnacta.fi / http://www.finnacta.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Louhenkatu 9 b, Iisalmi, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Finnacta Oy Y-tunnus 2493247-8 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 591 000 € -13 %

Liiketoiminnan tulos

157 000 € -73 %

Henkilöstö

90 30

Liikevoitto-%

10 % -69 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasvastaava(Kokoaikainen), on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Finnacta Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Louhenkatu 9 b, Iisalmi, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 79 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa