Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Oletko työtön työnhakija tai kenties olet päättänyt viettää välivuoden opiskeluistasi ja tarvitset töitä.

Tarjoamme työmahdollisuuksia esimieskoulutuksista asiakaspalvelutehtäviin, projekteihin sekä tutkimuksiin.

Finnacta Oy on savolaiset juuret omaava, hyvällä tavalla erilainen markkinoinnin erikoisosaaja. Yrityksemme kuuluu ASML-liittoon ja toimimme heidän reilunpelin sääntöjen mukaisesti, joten työ tehdään meillä laadukkaasti. Finnacta on perustettu vuonna 2012 ja olemme 100% suomalainen yritys. Tällä hetkellä toimistojamme on 11 kaupungissa.

Palkkaamme Joensuun keskustaan 2 hyvän asenteen omaavaa henkilöä työskentelemään asiakkaidemme kanssa joko aamu- tai iltavuorossa tilanteesi mukaan.

Omaat normaalit sosiaaliset taidot, haluat kehittää taitojasi ja menestyä. Haluat ehkä jopa esimiestehtäviin.

Meillä saat koulutuksen tulevaan tehtävääsi, toimit Suomen suosituimpien tuotteiden parissa, kannustava ilmapiiri ja aivan varmasti mukavat työkaverit. Me tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja hyvät bonukset.

Täytä hakemus (haastattelemme kaikki hakijat) netissä www.finnacta.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus suoraan osoitteeseen joensuu@finnacta.fi.
Voit myös soittaa suoraan Villelle 044 424 9414 niin sovitaan aika haastatteluun.

Web-osoite: http://www.finnacta.fi Työnantaja: Finnacta Oy Sijainti: Niskakatu 7 3. krs, 80100 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti hyvien tyyppien löydyttyä! Yhteystiedot: Ville Huusari, 044 424 9414, joensuu@finnacta.fi Hakemukset: joensuu@finnacta.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Niskakatu 7 3. krs, 80100 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Finnacta Oy Y-tunnus 2493247-8 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 591 000 € -13 %

Liiketoiminnan tulos

157 000 € -73 %

Henkilöstö

90 30

Liikevoitto-%

10 % -69 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasvastaava aamu- tai iltavuoroon, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Finnacta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Niskakatu 7 3. krs, 80100 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 71 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa