Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme ruotsinkielistä sisällöntuottajaa. Tehtävänä on kääntää ja tuottaa sisältöä Wordpressille sekä verkkokauppaan. Arvostamme osaamista SEO:sta sekä tuntemusta erilaisista alustoista. Äidinkielenä pitää olla ruotsi. Lisätietoja: http://info.finlayson.fi/vastuullisuus/ & https://www.finlayson.fi/editor_files/Vastuullisuuden%20tavoiteohjelma%202020.pdf...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja media Helsinki media Sipoo media Vantaa media Espoo media Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finlayson Oy Y-tunnus 1832849-3 Toimiala Sisustustekstiilien valmistus Rinnakkaistoiminimet Decormart, Textilnorion, Fabrisso

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sisällöntuottaja / Online / Ruotsi, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Finlayson. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa