Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme osa-aikaista myyjää (5h/vko) kauppakeskus Myllyn Finlayson -myymälään vuoden loppuun asti. Työajat asettuvat kauppakeskuksen aukiolon mukaan, joten olethan valmis tekemään vuoroja monipuolisesti kaikkina päivinä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Työ edellyttää itsenäistä otetta ja vastuullista asennetta omaan työpanokseen. Parhaiten myynti- ja asiakaspalvelu sujuvat iloisella ja rohkealla asenteella mutta myös osaamisella.

Etsimme oma-aloitteista ja vastuullista tekijää, jolla on halua olla osana reipasta ja myyntihenkistä tiimiä. Olet joustava ja työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden kanssa. Lisäksi olet kiinnostunut kodin sisustuksesta, omaat visuaalista silmää ja kodintekstiilien myynti ja asiakaspalvelu ovat sinulle mieluisia tehtäviä. Toivomme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Web-osoite: http://www.finlayson.fi Työnantaja: Finlayson Oy Sijainti: Myllynkatu 1025, 21280 RAISIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Mia Metsämäki, mia.metsamaki@finlayson.fi Hakemukset: mia.metsamaki@finlayson.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Myllynkatu 1025, 21280 RAISIO

Yritystiedot

Toiminimi Finlayson Oy Y-tunnus 1832849-3 Toimiala Sisustustekstiilien valmistus Rinnakkaistoiminimet Decormart, Textilnorion, Fabrisso

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

22 898 386 € -32 %

Liiketoiminnan tulos

317 960 € -86 %

Henkilöstö

104 -95

Liikevoitto-%

1 % -86 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Finlayson Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio , osoitteessa Myllynkatu 1025, 21280 RAISIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa