Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Finlayson - Suomen vanhin edelleen toimiva tekstiiliyritys - perustettiin Tampereella vuonna 1820. Nykyisin yrityksen päätuotteita ovat vuodevaatteet, kylpytekstiilit sekä keittiö- ja kattaustekstiilit. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Salmisaaressa ja myymälöitä, shop-in-shopeja ja pop up - myymälöitä meillä on useassa eri kaupungissa. Lisäksi tuotteita on saatavilla verkkokaupasta ja hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan.

Avaamme pop up -myymälän Kyyjärven Palettiin viikolla 44. Uuteen myymälään haemme kahta osa-aikaista myyjää. Toivomme, että olet valmis tekemään vuoroja monipuolisesti kaikkina viikonpäivinä.

Osa-aikaisten myyjien työaika on noin 20h tai 15 h/vko.
Työ edellyttää itsenäistä otetta ja vastuullista asennetta omaan työpanokseen. Parhaiten myynti- ja asiakaspalvelu sujuvat iloisella ja rohkealla asenteella mutta myös osaamisella.

Etsimmekin oma-aloitteisia ja vastuullisia tekijöitä, joilla on halua olla osana iloista ja myyntihenkistä tiimiä. Olet joustava ja työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden kanssa. Lisäksi olet kiinnostunut kodin sisustuksesta, omaat visuaalista silmää ja kodintekstiilien myynti ja asiakaspalvelu ovat sinulle mieluisia tehtäviä. Toivomme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen sesonki.rekry@finlayson.fi. Mainitse viestin otsikossa myymälä, johon haet töihin. Lisäksi mainitse hakemuksessa tuntimäärä, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Web-osoite: http://www.finlayson.fi Työnantaja: Finlayson Oy Sijainti: 43700 KYYJÄRVI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Vko 44 Yhteystiedot: sesonki.rekry@finlayson.fi Hakemukset: sesonki.rekry@finlayson.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 43700 KYYJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Finlayson Oy Y-tunnus 1832849-3 Toimiala Sisustustekstiilien valmistus Rinnakkaistoiminimet Decormart, Textilnorion, Fabrisso

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

22 898 386 € -32 %

Liiketoiminnan tulos

317 960 € -86 %

Henkilöstö

104 -95

Liikevoitto-%

1 % -86 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Finlayson Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 43700 - Kyyjärvi , osoitteessa 43700 KYYJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa