Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Asiakasneuvoja Aktia Contact Centerin Vakuutuspalveluihin

Aktia Pankki Oyj

20100 - Turku

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

YKSITYISPANKKIIRI Finlandia Group Oyj on suomalainen varainhoitoyritys, joka tarjoaa kaikki säästämisen ja sijoittamisen palvelut saman katon alta 16 paikkakunnalla Suomessa. Haluamme kasvattaa Pohjanmaan alueen toimintaa voimakkaasti. Meille asenteesi ratkaisee, kaiken muun tarvittavan opetamme sinulle. Onko sinulla: 1.Yrittäjähenkisyyttä? 2.Tavoitteellisuutta? 3.Tiimityökykyä? 4.Pitkäjänteisyyttä? Lisäksi toivomme sinulta kovaa halua kehittyä sijoituspalvelualan ammattilaiseksi. Me tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja pankki- ja vakuutusala Vaasa asiakasneuvonta Vaasa pankki- ja vakuutusala asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finlandia Group Oyj Y-tunnus 1629475-2 Toimiala Muualla luokittelemattomat rahoituspalvelut (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sijoitusneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Finlandia Group Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus