Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

YKSITYISPANKKIIRI Finlandia Group Oyj on suomalainen varainhoitoyritys, joka tarjoaa kaikki säästämisen ja sijoittamisen palvelut saman katon alta 16 paikkakunnalla Suomessa. Haluamme kasvattaa Pirkanmaan alueen toimintaa voimakkaasti. Meille asenteesi ratkaisee, kaiken muun tarvittavan opetamme sinulle. Onko sinulla: 1.Yrittäjähenkisyyttä? 2.Tavoitteellisuutta? 3.Tiimityökykyä? 4.Pitkäjänteisyyttä? Lisäksi toivomme sinulta kovaa halua kehittyä sijoituspalvelualan ammattilaiseksi. Me tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja pankki- ja vakuutusala Tampere asiakasneuvonta Tampere pankki- ja vakuutusala asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finlandia Group Oyj Y-tunnus 1629475-2 Toimiala Muualla luokittelemattomat rahoituspalvelut (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sijoitusneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Finlandia Group Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus