Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

YKSITYISPANKKIIRI Finlandia Group Oyj on suomalainen varainhoitoyritys, joka tarjoaa kaikki säästämisen ja sijoittamisen palvelut saman katon alta 16 paikkakunnalla Suomessa. Haluamme kasvattaa Itä-Suomen alueen toimintaa voimakkaasti. Meille asenteesi ratkaisee, kaiken muun tarvittavan opetamme sinulle. Onko sinulla: 1.Yrittäjähenkisyyttä? 2.Tavoitteellisuutta? 3.Tiimityökykyä? 4.Pitkäjänteisyyttä? Lisäksi toivomme sinulta kovaa halua kehittyä sijoituspalvelualan ammattilaiseksi. Me tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja pankki- ja vakuutusala Mikkeli asiakasneuvonta Mikkeli pankki- ja vakuutusala asiakasneuvonta Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finlandia Group Oyj Y-tunnus 1629475-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sijoitusneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Finlandia Group Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli Province . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa