Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

YKSITYISPANKKIIRI Finlandia Group Oyj on suomalainen varainhoitoyritys, joka tarjoaa kaikki säästämisen ja sijoittamisen palvelut saman katon alta 16 paikkakunnalla Suomessa. Haluamme kasvattaa Itä-Suomen alueen toimintaa voimakkaasti. Meille asenteesi ratkaisee, kaiken muun tarvittavan opetamme sinulle. Onko sinulla: 1.Yrittäjähenkisyyttä? 2.Tavoitteellisuutta? 3.Tiimityökykyä? 4.Pitkäjänteisyyttä? Lisäksi toivomme sinulta kovaa halua kehittyä sijoituspalvelualan ammattilaiseksi. Me tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja pankki- ja vakuutusala Joensuu asiakasneuvonta Joensuu pankki- ja vakuutusala asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finlandia Group Oyj Y-tunnus 1629475-2 Toimiala Muualla luokittelemattomat rahoituspalvelut (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sijoitusneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Finlandia Group Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus