Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kodinkonehuoltoasentajan työ. Haemme ammattitaitoista, henkilöä erilaisiin asennus ja huoltotehtäviin. Aiempi työkokemus kodinkoneiden huollosta on välttämätön. Edellytämme hakijalta: - Kokemusta kodinkoneiden huoltotyöstä - Sähköalan koulutus (S3) - B-Ajokortti - Palveluhenkinen asenne laadukkaaseen työn tekoon - Järjestelmällisyyttä...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusula asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusula koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi FINELEC Oy Y-tunnus 2615435-8 Toimiala Viihde-elektroniikan korjaus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kodinkoneasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut FINELEC Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus