Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Opinnäytetyön tekeminen Finavialle on mainio tapa tutustua yrityksemme toimintaan ja vauhdikkaaseen työskentely-ympäristöömme. Hankit arvokasta kokemusta, ja samalla me saamme tuoretta tietoa ja uutta näkemystä toimintaamme. Opinnäytetöiden tekeminen riippuu aina tarpeestamme, joten valitettavasti emme voi tarjota kaikille tätä mahdollisuutta.

Arvostamme kovasti, jos olisit jo pohtinut aihetta etukäteen. Hakeminen: Oheisella sähköisellä hakulomakkeella voit jättää avoimen hakemuksesi opinnäyte-/diplomityöpaikkaan Finavialle. Kerrot mistä haluaisit opinnäytetyösi tehdä ja työn ajankohdan. Liitäthän mukaan ansioluettelosi.
Työnantaja: Finavia Sijainti: Vantaa Hakemukset: https://rekry.finavia.fi/rekry/jsp/ja/index.faces?id=3215 Ilmoitus jätetty: 31.12.2015 Haku päättyy: 31.12.2017 Ilmoituskanava: Finavia

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Finavia Oyj Y-tunnus 2302570-2 Toimiala Ilmaliikennettä palveleva toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

311 534 473 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

38 768 859 € 47 %

Henkilöstö

1 434 -69

Liikevoitto-%

12 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opinnäyte-/diplomityö Finavialle, on ilmoitettu Finavia -palvelussa 31.12.2015 ja sen on julkaissut Finavia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa