Duunitori suosittelee
Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Suomen aluelennonjohtoon: Yhtä vakituista lennonjohtajaa 1.1.2017 alkaen sekä yhtä määräaikaista lennonjohtajaa ajalle 1.1.2017 - 30.6.2018. Molemmissa tehtävissä työpaikkakunta on Vantaa. Vaatimuksena tehtäviin on muodollinen pätevyys: - lennonjohtajan koulutus - voimassa oleva lennonjohtajan lupakirja - lääketieteellisen kelpoisuuden ja vaadittavan kielitaidon edellytysten täyttäminen, todistukset saatetaan voimaan työnantajan toimesta Eduksi katsotaan: - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Helsinki Liikenteen ohjaus ja järjestely Kerava Liikenteen ohjaus ja järjestely Nurmijärvi Liikenteen ohjaus ja järjestely Sipoo Liikenteen ohjaus ja järjestely Tuusula Liikenteen ohjaus ja järjestely Vantaa Liikenteen ohjaus ja järjestely Espoo johtajapositiot Helsinki johtajapositiot Kerava johtajapositiot Nurmijärvi johtajapositiot Sipoo johtajapositiot Tuusula johtajapositiot Vantaa johtajapositiot Espoo vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Helsinki vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Kerava vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Nurmijärvi vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Sipoo vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Tuusula vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Vantaa vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Espoo Liikenteen ohjaus ja järjestely johtajapositiot vesi-, rautatie- ja lentoliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finavia Oyj Y-tunnus 2302570-2 Toimiala Ilmaliikennettä palveleva toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lennonjohtaja, on ilmoitettu Finavia -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Finavia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus