Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jossa ylläpidämme ja kehitämme omistamaamme lentoasemaverkostoa sekä koko Suomen kattavaa lennonvarmistusjärjestelmää. Toimintamme ydin on tinkimätön turvallisuus ja asiakaslähtöinen ajattelu. Palvelulupauksemme, For Smooth Travelling – sujuvasti matkaan, on jokapäiväisen toimintamme osuva kiteytys.

Helsinki Airport Security Services -yksikkö vastaa lentoaseman turvallisuusasioista ja niiden vaatimustenmukaisuudesta. Yksikön vastuulla ovat mm. turvatarkastukset, vartiointi, kulunvalvonta, kiinteistö ja toimitilatilaturvallisuus, SEC laadunvalvonta sekä viranomaisyhteistyö. Yksikön päällikönä toimii Security Manager.

Yksikköön haetaan nyt apulaisturvallisuuspäällikköä nykyisen henkilön siirtyessä muihin tehtäviin.

Apulaisturvallisuuspäällikkönä toimit lentoaseman kiinteistö- ja toimitilaturvallisuusasioiden sekä vartioinnin prosessien omistajana. Huolehdit prosessien ja suunnitelmien ajantasaisuudesta ja kehittämisestä sekä yhteistoiminnasta sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Vastaat oman vastuualueesi vaatimustenmukaisuudesta siviili-ilmailun turvaamiseen ja kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuteen liittyen. Vastuullasi on myös lentoaseman vartiointitoimeksianto ja sen kehittäminen muuttuvassa toimintaympäristössä. Lisäksi toimit yksikön asiantuntijoiden esimiehenä sekä sijaistat tarvittaessa Helsinki Airportin turvallisuuspäällikköä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään turvallisuus- tai teknisen alan opisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa tai soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa alan työkokemusta ja kokemusta esimiestyöstä. Lisäksi edellytämme asiakaslähtöistä kehittämisotetta, organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kokemus projektien hallinnasta ja johtamisesta katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Security Manager Ari Kumara p. 020 708 3005,
19.10. - 21.10.2016 sekä 25.10.2016 klo 14:00 - 16:00 välisenä aikana.
Hakeminen: Hae tehtävään ti 1.11.2016 mennessä täyttämällä oheinen hakulomake. Liitä mukaan ansioluettelosi.
Työnantaja: Finavia Sijainti: Vantaa Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Finavia

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Finavia Oyj Y-tunnus 2302570-2 Toimiala Ilmaliikennettä palveleva toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

311 534 473 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

38 768 859 € 47 %

Henkilöstö

1 434 -69

Liikevoitto-%

12 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisturvallisuuspäällikkö, on ilmoitettu Finavia -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Finavia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa