Duunitori suosittelee
Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

Vastaava isännöitsijä Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jossa ylläpidämme ja kehitämme omistamaamme lentoasemaverkostoa sekä koko Suomen kattavaa lennonvarmistusjärjestelmää. Toimintamme ydin on tinkimätön turvallisuus ja asiakaslähtöinen ajattelu. Palvelulupauksemme, For Smooth Travelling – sujuvasti matkaan, on jokapäiväisen toimintamme osuva kiteytys. Helsinki Airport Security Services -yksikkö vastaa lentoaseman turvallisuusasioista ja niiden vaatimustenmukaisuudesta. Yksikön vastuulla ovat mm. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Kerava vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Nurmijärvi vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Sipoo vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Tuusula vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Vantaa vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Espoo vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finavia Oyj Y-tunnus 2302570-2 Toimiala Ilmaliikennettä palveleva toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisturvallisuuspäällikkö, on ilmoitettu Finavia -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Finavia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus