Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Valtra Oy Ab kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita. Valtra kuuluu yhtenä avainbrändeistä AGCO -yhtymään, joka on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä. Valtran asiakaslähtöinen ja yksilöllinen toimintatapa on ainutlaatuinen alallaan. Markkinajohtajuus Pohjoismaissa ja kolmas sija Latinalaisessa Amerikassa ovat osoitus tuotteiden ja palvelujen korkeasta laadusta ja nykyaikaisista teknisistä ratkaisuista. Lue lisää www.valtra.fi

Pitkäaikaisen talouspäällikkömme jäädessä eläkkeelle haemme nyt

FINANCE MANAGERIA

Tulet vastaamaan Valtra Oy:n, AGCO Suomen sekä osalta AGCO International GmbH:n kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä, verotuksesta sekä raportoinnista ulkoisen laskennan osalta. Huolehdit kirjanpidon ohjeistuksen ajantasaisuudesta ja neuvonnasta sekä toimit ulkoisen laskennan vahvimpana asiantuntijana yrityksessämme. Toimit lisäksi esimiehenä tiimisi neljälle kirjanpidon ammattilaiselle. Toimipaikkasi sijaitsee Suolahden tehtaan yhteydessä taloustoimistossamme.

Odotamme Sinulta:

-Vahvaa kirjanpidon osaamista ja kokemusta tilinpäätösten kokoamisesta yli viiden vuoden ajalta
-Arvonlisäverotuksen syvällistä osaamista
-Verotusta koskevien lakien ja säännösten tuntemus
-IFRS ja/tai USGAAP tuntemusta
-Kokemusta SAP tai muun vastaavan järjestelmän käytöstä
-Kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä sekä sujuvaa englannin kielen taitoa

Olet vahva kirjanpidon ammattilainen, seuraat alasi kehitystä ja haluat olla ajan tasalla tapahtuvista muutoksista. Pyrit myös kehittämään työtapoja modernien työkalujen avulla. Olet taitava paitsi asiantuntijana myös yhteistyössä muiden kanssa ja osaat organisoida tiimin työtä tiukoissakin aikatauluissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen huippuasiantuntijan tehtävän kansainvälisessä yrityksessämme. Valtra ympäristönä tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia omaan osaamisen kehittämiselle myös tulevaisuudessa.

Web-osoite: http://www.valtra.fi Työnantaja: Valtra Oy Ab, Sijainti: 44200 SUOLAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Neuvoteltavissa Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustavan Competest Oy:n Mervi Puupponen p. 050 3268 000. Hakemukset: http://www.competest.fi/?Avoimet_tyoepaikat Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 44200 SUOLAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Finance Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Valtra Oy Ab,. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 44200 - Äänekoski , osoitteessa 44200 SUOLAHTI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa