Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Tervetuloa töihin keskustan toimistollemme!

Etsimme asiakasneuvottelijoita työskentelemään arkisin klo 9-21 välillä, myös lauantaivuoroihin on mahdollisuus. Meillä voit työskennellä niin osa- kuin kokoaikaisenakin tai voit vaikka suorittaa myynnin ammattitutkinnon oppisopimuksella. Hakulomakkeeseemme pääset suoraan osoitteessa www.finalistit.com/hae-toihin
Täytä lomake nyt, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja kutsumme sinut työhaastatteluun!

Meillä Finalisteilla saat itse päättää työvuorosi, eli työn voit sovittaa loistavasti muiden menojesi kanssa. Voit tehdä täyttä viikkoa tai työskennellä esimerkiksi muutamana päivänä viikossa opiskeluiden ohella.

Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta; Reippaalla mielellä ja hyvällä asenteella pääset pitkälle. Me lupaamme kouluttaa sinut vuosikymmenien tuomalla ammattitaidolla niin hyvin, että onnistut varmasti!

Palkkauksemme on alan paras; Keskituntiansiomme on 12,7 euroa tunnissa.
Myös vanhan konkarin on helppo menestyä meillä. Aineistomme koostuu jo olemassa olevista asiakkaista, emmekä luukuta puhelinluetteloa. Nykyaikaiset soittojärjestelmämme takaavat, että pystyt soittamaan parhaalla mahdollisella tehokkuudella ja sitä kautta myös tienaamaan reilusti.
Käy tutustumassa Finalisteihin nettisivuillamme www.finalistit.com ja liity kasvavaan joukkoomme!

Olemme saaneet jo usean vuoden ajan AAA-luottoluokituksen ja vuosikymmenien kokemuksemme takaa, että homma toimii kuten pitää. Tule siis mukaan Finalistien remmiin ja saat arvokasta työkokemusta sekä ennen kaikkea vakaan työpaikan suurella tilipussilla! Hae töihin tästä www.finalistit.com/hae-toihin

Työnantaja: Finalistit Oy Sijainti: Humalistonkatu 3 A 4.krs, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pietari Hukka Hakemukset: http://www.finalistit.com/hae-toihin/ Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Humalistonkatu 3 A 4.krs, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Finalistit Oy Y-tunnus 2180040-2 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet Final Promotions Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

711 000 € 32 %

Liiketoiminnan tulos

38 000 € 52 %

Liikevoitto-%

5 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakas - ja Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Finalistit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Humalistonkatu 3 A 4.krs, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa