Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Tervetuloa töihin keskustan toimistollemme!

Avaamme talven aikana uuden toimiston Kouvolaan ja etsimme asiakasneuvottelijoita työskentelemään arkisin klo 9-21 välillä, myös lauantaivuoroihin on mahdollisuus. Meillä voit työskennellä niin osa- kuin kokoaikaisenakin tai voit vaikka suorittaa myynnin ammattitutkinnon oppisopimuksella. Hakulomakkeeseemme pääset suoraan osoitteessa www.finalistit.com/hae-toihin
Täytä lomake nyt, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja kutsumme sinut työhaastatteluun!

Meillä Finalisteilla saat itse päättää työvuorosi, eli työn voit sovittaa loistavasti muiden menojesi kanssa. Voit tehdä täyttä viikkoa tai työskennellä esimerkiksi muutamana päivänä viikossa opiskeluiden ohella.

Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta; Reippaalla mielellä ja hyvällä asenteella pääset pitkälle. Me lupaamme kouluttaa sinut vuosikymmenien tuomalla ammattitaidolla niin hyvin, että onnistut varmasti!

Palkkauksemme on alan paras; Keskituntiansiomme on 12,7 euroa tunnissa.
Myös vanhan konkarin on helppo menestyä meillä. Aineistomme koostuu jo olemassa olevista asiakkaista, emmekä luukuta puhelinluetteloa. Nykyaikaiset soittojärjestelmämme takaavat, että pystyt soittamaan parhaalla mahdollisella tehokkuudella ja sitä kautta myös tienaamaan reilusti.
Käy tutustumassa Finalisteihin nettisivuillamme www.finalistit.com ja liity kasvavaan joukkoomme!

Olemme saaneet jo usean vuoden ajan AAA-luottoluokituksen ja vuosikymmenien kokemuksemme takaa, että homma toimii kuten pitää. Tule siis mukaan Finalistien remmiin ja saat arvokasta työkokemusta sekä ennen kaikkea vakaan työpaikan suurella tilipussilla! Hae töihin tästä www.finalistit.com/hae-toihin

Työnantaja: Finalistit Oy Sijainti: 45100 KOUVOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Talvi 2016 / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kaisa Rantala Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45100 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi Finalistit Oy Y-tunnus 2180040-2 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet Final Promotions Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

711 000 € 32 %

Liiketoiminnan tulos

38 000 € 52 %

Liikevoitto-%

5 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakas - ja Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Finalistit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola , osoitteessa 45100 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa