Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vapiano etsii keittiötyöntekijöitä: Oletko sinä: -energinen ja omaat hyvät kommunikaatiotaidot -motivoitunut oppimaan uusia taitoja ravintolassa (keittiö, tarjoilu, -vuorovaikutustaidot) -hyvä kommunikoimaan suomeksi sekä englanniksi - omat hygeniapassi Me tarjoamme: -hyvän keittiö- ja tarjoilukoulutuksen -kiireisen ja nuorekkaan ravintolailmapiirin -työmahdollisuuden suuressa kansainvälisessä ravintolassa Tarjoamme TESin mukaisen harjoittelijapalkan 8,05€/t, + iltatyölisä 1,06€, yötyölisä 2,10€ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi FIN-Piano Oy Y-tunnus 2336377-9 Toimiala Kahvila-ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyöntekijä / Kitchen employee, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut FIN-Piano Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus