Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Suunnitteluinsinööri / tiiminvetäjä pääasiassa soodakattiloiden painerunkoihin liittyvien toimeksiantojen suunnittelu ja mahdollisesti kyseisten toimeksiantojen koordinointi.
Tehtävään valittavalta vaaditaan kokemusta vastaavista tehtävistä, AutoCAD- ja Autodesk Inventor ohjelmien osaamista. Hallitset myös tavallisimmat toimisto-ohjelmistot, tulet toimeen vähintään Englannin kielellä ja olet luonteeltasi aktiivinen, oma-aloitteinen ja kehityshaluinen.

Web-osoite: http://www.fimecon.fi Työnantaja: Fimecon oy Sijainti: Pirnankatu 2 B tai asiakkaamme toimipaikka., 78200 VARKAUS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jussi Mykrä 0400 188063 jussi.mykra@fimecon.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pirnankatu 2 B tai asiakkaamme toimipaikka., 78200 VARKAUS

Yritystiedot

Toiminimi Fimecon oy Y-tunnus 2541442-9 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

595 000 € 125 %

Liiketoiminnan tulos

62 000 € -9 %

Henkilöstö

7 7

Liikevoitto-%

10 % -62 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Painelaitesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Fimecon oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus , osoitteessa Pirnankatu 2 B tai asiakkaamme toimipaikka., 78200 VARKAUS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa