Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suunnitteluinsinööri / tiiminvetäjä pääasiassa soodakattiloiden painerunkoihin liittyvien toimeksiantojen suunnittelu ja mahdollisesti kyseisten toimeksiantojen koordinointi. Tehtävään valittavalta vaaditaan kokemusta vastaavista tehtävistä, AutoCAD- ja Autodesk Inventor ohjelmien osaamista. Hallitset myös tavallisimmat toimisto-ohjelmistot, tulet toimeen vähintään Englannin kielellä ja olet luonteeltasi aktiivinen, oma-aloitteinen ja kehityshaluinen....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Varkaus tuotesuunnittelu ja -muotoilu Varkaus teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Varkaus tuotesuunnittelu ja -muotoilu tuotesuunnittelu ja -muotoilu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Varkaus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fimecon oy Y-tunnus 2541442-9 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Painelaitesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Fimecon oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus