Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suunnitteluinsinööri / tiiminvetäjä pääasiassa soodakattiloiden painerunkoihin liittyvien toimeksiantojen suunnittelu ja mahdollisesti kyseisten toimeksiantojen koordinointi. Tehtävään valittavalta vaaditaan kokemusta vastaavista tehtävistä, AutoCAD- ja Autodesk Inventor ohjelmien osaamista. Hallitset myös tavallisimmat toimisto-ohjelmistot, tulet toimeen vähintään Englannin kielellä ja olet luonteeltasi aktiivinen, oma-aloitteinen ja kehityshaluinen....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Varkaus teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Varkaus tuotesuunnittelu ja -muotoilu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fimecon oy Y-tunnus 2541442-9 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Painelaitesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Fimecon oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus