Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Full stack developer

Callstats.io

Helsinki

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

CarStation on kasvava perheyritys , jonka toiminnan painopisteenä on autopalvelujen tuottaminen kauppakeskuksissa Espoossa, Turussa, Lappeenrannassa ja Helsinkigissä 2017. Meistä ja palveluistamme löydät lisätietoja osoitteesta www.carstation.fi Haemme nyt monipuolisen erikoishenkilön joka kykenee sopeutumaan työhalliin työstämään rengastyöt, lasinkorjaukset ja autonpesut. Edellytämme hakijoilta: - Vähintään B-ajokorttia - Hyvää suomen kielen taitoa. - Itsenäistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Espoo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fikos Oy Y-tunnus 2132510-3 Toimiala Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonpesijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Fikos Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02600 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus