Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sinustako rakennusautomaatioalan ammattilainen Tampereelle?

Fidelix Oy on nopeasti kasvava rakennusautomaatio- ja hyvinvointiteknologiajärjestelmiä kehittävä, urakoiva ja ylläpitävä yritys. Fidelix-konsernin liikevaihto on 20 milj. euroa ja henkilökunnan määrä on 150 henkilöä.

Haemme projektinhoitajaa tai projektipäällikköä Tampereelle. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän alan nopeimmin kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Työ on rakennusautomaatioprojektien toimitusten teknistä ja taloudellista hoitamista. Annamme työtehtäviin laatujärjestelmämme mukaisen perehdytyksen.

Edellytämme automaatioalan, sähkötekniikan tai It-alan insinöörikoulutusta tai muuten hankittua vastaavaa pätevyyttä. Työ edellyttää ajokorttia ja omaa autoa.

Arvostamme mukautumiskykyä, soveltuvuutta tiimityöskentelyyn ja kykyä tulla toimeen asiakkaiden sekä muiden toimijoiden kanssa.

Web-osoite: http://www.fidelix.fi Työnantaja: Fidelix Oy Sijainti: Yrittäjänkatu 20, 33710 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vähämöttönen Ilkka aluepäällikkö +358407456777 ilkka.vahamottonen@fidelix.fi Yhteydenotot arkisin klo 15- Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Yrittäjänkatu 20, 33710 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Fidelix Oy Y-tunnus 1770269-0 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

17 994 664 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

3 838 035 € 6 %

Henkilöstö

125 25

Liikevoitto-%

21 % -5 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektinhoitaja tai projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Fidelix Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Yrittäjänkatu 20, 33710 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa