Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

Tule meille automaatioasentajaksi!
Haemme automaatioasentajaa Vantaalle. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän alan nopeimmin kasvavassa suomalaisessa yrityksessä.
Automaatioasentajalta odotamme teknisen alan peruskoulutusta, yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Annamme tehtävään tarvittavan koulutuksen. Työ edellyttää ajokorttia ja omaa autoa. Ohjelmointitaidot ja rakennusautomaatioalan kokemus katsotaan eduksi.
Arvostamme omatoimisuutta, soveltuvuutta tiimityöskentelyyn ja kykyä tulla toimeen asiakkaiden sekä muiden toimijoiden kanssa.

Fidelix Oy on nopeasti kasvava rakennusautomaatio- ja hyvinvointiteknologiajärjestelmiä kehittävä, urakoiva ja ylläpitävä yritys. Fidelix-konsernin liikevaihto on 20 milj. euroa ja henkilökunnan määrä on 150 henkilöä.

Web-osoite: http://www.fidelix.fi Työnantaja: Fidelix Oy Sijainti: Martinkyläntie 41, 01720 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Tero Wendelin arkisin klo 12-15, puhelin 050 9104443 Hakemukset: Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV 28.10. mennessä sähköpostilla osoitteeseen tanja.peltoniemi@fidelix.fi. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Martinkyläntie 41, 01720 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Fidelix Oy Y-tunnus 1770269-0 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

17 994 664 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

3 838 035 € 6 %

Henkilöstö

125 25

Liikevoitto-%

21 % -5 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Fidelix Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Martinkyläntie 41, 01720 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa