Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Itsenäiselle kaupan alalla toimivalle myyntitykille / yrittäjälle tarjolla tilaisuus lisäansioihin mielenkiintoisen tuotteen parissa. Mikäli toimit rakennusalalla, sisustustuotteiden parissa tai omaat valmiin verkoston majoitusalaan olet etsimämme henkilö. Lisätietoja tuotteistamme löytyy kotisivuiltamme osoitteesta www.tahtikatot.fi tai puhelimitse numerosta 040 849 5557....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ferrami Oy Y-tunnus 1456735-8 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Ferrami Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa