Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Fenix Sign Oy on hyvinkääläinen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa tuottamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin sekä elektroniikkatuotteiden esillepanoratkaisuja. Meitä on noin 50 henkeä ja liikevaihtomme on n. 8 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi

Etsimme Itä-Suomen alueelle

Myyntiedustajaa

Työskentelet kotitoimistosta käsin ja asut Mikkelin lähistöllä. Työtehtäviin kuuluu myyntityön lisäksi osittain myös erilaiset edustamiemme tuotteiden asennustyöt omalla myyntialueellasi. Pienemmät projektit pystyt hoitamaan itsenäisesti ja isommissa koordinoimaan asennustiimin toimintaa ja vastaamaan isommasta kokonaisuudesta.

HAKIJOILTA TOIVOMME

että olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut sekä myyntihenkinen. Olet palveluhenkinen ja toimit asiakaslähtöisesti. Sinulla on jokin ammattitutkinto suoritettuna ja haasteelliset tavoitteet motivoivat sinua sekä etsit aktiivisesti ratkaisuja niiden saavuttamiseksi. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Olet vastuunkantaja, joka hakee aktiivisesti tulosta. Pystyt suoriutumaan myös asennustöistä, eikä käsillä tekeminen ole sinulle vierasta. Vähittäiskaupan tuntemus on eduksi. Työtehtäviin kuuluu myös tilausten ja tarjousten tekeminen tilausjärjestelmäämme, joten sinulla on myös tietotekniset perustaidot.

Tarjoamme sinulle:
Koulutuksen työssä pärjäämiseen
Aktiivisen tiimin tukemaan työtäsi
Mahdollisuus kilpailukykyiseen ansiotasoon
Erittäin hyvähenkisen, positiivisen ja kannustavan työilmapiirin
Mielenkiintoisia mahdollisuuksia tulevaisuuteen ja edetä työtehtävissä
Vakituisen työsuhteen aktiivisessa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossamme

Toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteeseen: pauli.klippi@fenixsign.fi

Lisätietoja tarvittaessa p.019 4262500 Pauli Klippi

Web-osoite: http://www.fenixsign.fi Työnantaja: Fenix Sign Oy Sijainti: 50100 MIKKELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pauli Klippi, p.019 4262500 pauli.klippi@fenixsign.fi Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 50100 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Fenix Sign Oy Y-tunnus 1839551-4 Toimiala Muu muualla luokittelemattomien tuotteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Remeto, Mainossalo, Luxaid, Teippitori

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

6 579 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

261 000 € -38 %

Henkilöstö

34 9

Liikevoitto-%

4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Fenix Sign Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli , osoitteessa 50100 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa