Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuodesta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin. Aloita urasi yhdessä Fazerin monista liiketoiminnoista. Liity osaavaan joukkoomme. Leipomotyöntekijä Haemme nyt Lappeenrannan leipomolle leipomotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin kestäen huhtikuun loppuun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Lappeenranta ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lappeenranta muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fazer Leipomot Oy Y-tunnus 1972442-0 Toimiala Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leipomotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Fazer Leipomot Oy.. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus