Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuodesta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin. Aloita urasi yhdessä Fazerin monista liiketoiminnoista.

Liity osaavaan joukkoomme Fazerilla.

Yhdistelmätyöntekijä

Haemme nyt yhdistelmätyöntekijää vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työskentelet Kärsämäen alueella Frosteruksen koulussa ja Koivupuiston palvelutalossa sekä tarpeen mukaan Pyhäjärvellä, Pyhäsalmi Mine Oy:n henkilöstöravintolassa.

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa
Yhdistelmätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu toimipaikasta riippuen siivous- ja puhtaanapitotehtäviä sekä ruokien esille laittoa, astiahuoltoa, asiakaspalvelua sekä muita keittiö tehtäviä.

Toivomme sinulta
Tehtävään sopiva alan peruskoulutus ja/ tai aikaisempi työkokemus sekä itsenäinen työskentelyote, organisointikyky ja oma-aloitteisuus sekä ystävällinen asiakaspalveluasenne ja hyvät vuorovaikutustaidot auttavat sinua onnistumaan tehtävässä.

Työtunteja on vähintään 10h/viikossa ja työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 6 ja 19.30 välille.

Mitä työ Fazerilla tarjoaa sinulle
Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta - yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Hae Fazerille töihin - makuelämysten maailmaan
Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta 30.10. mennessä.

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!
Seuraa meitä Twitterissa @UraFazerilla

Työnantaja: Fazer Food Services Oy Sijainti: 86710 KÄRSÄMÄKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.fazergroup.com/fi Hakemukset: http://www.fazergroup.com/fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 86710 KÄRSÄMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Fazer Food Services Oy Y-tunnus 0873697-9 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

249 785 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

14 925 000 € 16 %

Henkilöstö

3 263 -218

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmätyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Fazer Food Services Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 86710 - Kärsämäki , osoitteessa 86710 KÄRSÄMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa