Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuodesta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin. Aloita urasi yhdessä Fazerin monista liiketoiminnoista.

Luo makuelämyksiä kanssamme

Ravintolatyöntekijä

Tule vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Turun kauppakorkeakoulun opiskelijaravintolaan, osoitteeseen Rehtoripellonkatu 3.

Ravintolassamme tuotamme maukkaan herkulliset lounasvaihtoehdot ja kahvilapalvelut kauppakorkean opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tule mukaan nuorekkaan vilkkaaseen ilmapiiriin tekemään työtä ammattilaistiimiimme.

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa
Ravintolatyöntekijänä monipuolisiin tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä. Huolehdit salin siisteydestä ja asiakkaiden viihtyvyydestä. Osallistut monipuolisesti keittiön avustaviin tehtäviin, mm. kahvilatuotteiden ja salaattien valmistukseen. Olet mukana myös astiahuolto- ja puhtaanapitotehtävissä.

Toivomme sinulta
Toivomme sinulta alan peruskoulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työssä onnistuminen edellyttää asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä itsenäistä työotetta.

Mitä työ Fazerilla sinulle tarjoaa
Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta - yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Hae Fazerille töihin - makuelämysten maailmaan

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus 24.10.2016 mennessä.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!

Seuraa meitä Twitterissa @UraFazerilla

Työnantaja: Fazer Food Services Oy Sijainti: Rehtoripellonkatu 3, 20500 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.fazergroup.com/fi Hakemukset: http://www.fazergroup.com/fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rehtoripellonkatu 3, 20500 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Fazer Food Services Oy Y-tunnus 0873697-9 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

249 785 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

14 925 000 € 16 %

Henkilöstö

3 263 -218

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Fazer Food Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Rehtoripellonkatu 3, 20500 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa