Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuodesta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin. Aloita urasi yhdessä Fazerin monista liiketoiminnoista.

Liity osaavaan joukkoomme

Ravintolapäällikkö

Tule töihin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Pietarsaareen Palvelukoti Rauhalan ruokailupalveluihin ravintolapäälliköksi.
Valmistamme palvelukodin asukkaille ja henkilökunnalle maistuvat ruokailut koko päivälle viikon jokaisena päivänä.

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa
Ravintolapäällikkönä vastaat toimipaikan toiminnasta itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti.
Valmistat työpäiväsi aikana noin 35 henkilölle aamiaisen, lounaan, päivällisen sekä väli- ja iltapalat. Huolehdit ruokailujen esille laitosta, asiakaspalvelusta sekä puhtaanapitotehtävistä. Hallinnoit myös toimipaikan sijais- ja henkilöstöjärjestelyt, yhteistyössä alueen toisien toimipaikkojen kanssa.

Varmistat työssäsi asiakassopimuksen mukaisen toiminnan toteutumisen laadukkaasti sekä seuraat sovittuja tulosmittareita. Vastaat työssäsi myös toimipaikan tavarantilauksista ja varastonhallinnasta. Raportoit toimipaikan toiminnasta esimiehellesi.

Toivomme sinulta
Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja aikaisempaan kokemukseen ruuanvalmistuksesta. Sinulla on kokemusta myös vastuullisista tehtävistä ja sinulle asiakkaan onnistunut palvelukokemus maukkaine ja terveellisine tuotteineen viihtyisässä ympäristössä on kunnia-asia.

Omaat hyvät IT-taidot (MC Office) ja kokemusta tai oppimisvalmius tuotannonohjaus- ja raportointijärjestelmiin. Sinulla on myös suomen kielen taito.

Mitä työ Fazerilla tarjoaa sinulle
Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta - yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Hae Fazerille töihin - makuelämysten maailmaan
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja työtä tehdään vuoden jokaisena päivänä klo 7 - 15 välillä.

Hae tehtävään 28.10.2016 mennessä.

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!

Seuraa meitä Twitterissa @UraFazerilla

Työnantaja: Fazer Food Services Oy Sijainti: Loveret 8, 68600 PIETARSAARI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Lahtinen puh. 044- 711 9589, 24.10. ja 25.10. klo 12 - 15 välillä. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Loveret 8, 68600 PIETARSAARI

Yritystiedot

Toiminimi Fazer Food Services Oy Y-tunnus 0873697-9 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

249 785 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

14 925 000 € 16 %

Henkilöstö

3 263 -218

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö Pietarsaareen, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Fazer Food Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jakobstad , osoitteessa Loveret 8, 68600 PIETARSAARI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa