Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuodesta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin. Aloita urasi yhdessä Fazerin monista liiketoiminnoista.

Tee elämästä hieman maistuvampaa!

Tule kokiksi Inex Partners Oy:n henkilöstöravintolaan Sipooseen.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa
Palvelemme asiakkaitamme kellon ympäri, joten työssäsi kokkina vastaat maittavan ruokatuotteen valmistamisesta jokaiseen vuorokauden hetkeen. Tulet toimimaan ilta- ja yövuoroissa itsenäisesti hoitaen myös kassa- ja asiakaspalvelutoiminnot. Teet mielelläsi kaikkia työtehtäviä sekä keittiössä että asiakaspalvelussa.

Toivomme sinulta
Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla useamman vuoden kokemus vastuullisista kokin tehtävistä sekä intoa ottaa vastuuta myös asiakaspalvelusta. Arvostamme kokemusta itsenäisestä työnteosta. Olet työssäsi vastuunkantaja ja tiimipelaaja sekä luonteva asiakaspalvelija asiakkaillemme.
Ravintolamme sijainti ja työaikojen monipuolisuus voi vaatia oman auton käyttömahdollisuuden.

Mitä työ Fazerilla tarjoaa sinulle
Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta - yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut. Tässä tehtävässä pääset kehittymään työssäsi ja osallistumaan monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin.
Liity osaavaan joukkoomme!

Hae Fazerille töihin - makuelämysten maailmaan
Hae tehtävään 28.10.2016 mennessä.
Seuraa meitä Twitterissa @UraFazerilla.

Työnantaja: Fazer Food Services Oy Sijainti: 04130 SIPOO Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.fazergroup.com/fi Hakemukset: http://www.fazergroup.com/fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04130 SIPOO

Yritystiedot

Toiminimi Fazer Food Services Oy Y-tunnus 0873697-9 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

249 785 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

14 925 000 € 16 %

Henkilöstö

3 263 -218

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Fazer Food Services Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04130 - Sipoo , osoitteessa 04130 SIPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa