Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuodesta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin. Aloita urasi yhdessä Fazerin monista liiketoiminnoista.

Luo makuelämyksiä kanssamme.

Kokki

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ravintola Rafla ja Proffa sijaitsee Töölössä osoitteessa Runeberginkatu 14-16. Liity nyt osaavaan joukkoomme ja tule kokiksi näköalapaikalle opiskelijamaailmaan vakituiseen työsuhteeseen. Ravintolan vilkkaan lounasruokailu- ja kahvilapalvelujen lisäksi monipuolinen edustustarjoilutoimintamme koostuu mm kokouksista, seminaareista, buffet-illallisista ja väitöstilaisuuksista.

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa
Valmistat ja esille laitat yhdessä toisen kokin kanssa päivittäiset herkulliset lounasruuat. Täydennät lounaslinjastoja sekä osallistut muihin tehtäviin tarpeen mukaan. Työskentelemme avokeittiössä.

Toivomme sinulta
Pidämme tärkeänä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa suurkeittiötyökokemusta vastaavista tehtävistä. Valmistat maukasta ruokaa ja osaat ruokatuotteiden houkuttelevan esille laiton. Olet asiakaspalveluhenkinen tiimityöntekijä ja sinulle asiakkaan onnistunut ruokakokemus on kunnia-asia. Edustusruokaosaamisen katsomme eduksi.

Työvuorot sijoittuvat arkisin pääasiassa klo 7 ja 16 välille. Toivomme joustavuutta työskennellä tarvittaessa myös muina aikoina.

Mitä työ Fazerilla tarjoaa sinulle
Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta - yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut.

Hae Fazerille töihin - makuelämysten maailmaan
Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus alla olevan linkin kautta 30.10 mennessä.

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!
Seuraa meitä Twitterissa @UraFazerilla

Työnantaja: Fazer Food Services Oy Sijainti: Runeberginkatu 14-16, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.fazergroup.com/fi Hakemukset: http://www.fazergroup.com/fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Runeberginkatu 14-16, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Fazer Food Services Oy Y-tunnus 0873697-9 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

249 785 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

14 925 000 € 16 %

Henkilöstö

3 263 -218

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Fazer Food Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Runeberginkatu 14-16, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa