Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuodesta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin. Aloita urasi yhdessä Fazerin monista liiketoiminnoista.

Liity osaavaan joukkoomme

Keittiön vuoroesimies

Tule töihin Helsingin Pitäjänmäkeen, Bolero Business Parkin henkilöstöravintolaan osoitteeseen Atomitie 2, 00370 Helsinki.

Viihtyisä ravintolamme on kaikille avoin herkullisen ruuan sekä hyvän palvelun lounasravintola. Ravintolan vilkkaan lounastarjoilun lisäksi hoidamme asiakkaillemme monipuolisesti kokous- ja edustustarjoilut. Iltaisin ja viikonloppuisin ravintolamme toimii tilausravintolana.

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa
Tehtävässäsi osallistut monipuolisesti keittiötyöhön, lounas- ja edustusruuan valmistukseen ja esillelaittoon. Keittiön päivittäisen työn organisointi, keittiön henkilöstön ohjaaminen ja laadunvarmistus kuuluvat vastuullesi. Sinulla on hyvä ote tavarantilaustoimintoihin sekä varasto- ja raaka-ainehallintaan.

Osallistut mielelläsi myös asiakaspalveluun ja keskustelet asiakkaiden kanssa varmistaaksesi ruokatuotteen laadun.

Toivomme sinulta
Pidämme tärkeänä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Itsenäinen työote, erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä organisointikyky luovat edellytykset tehtävässä menestymiselle.

Sinulla on hyvät IT-taidot ja toivomme kokemusta keittiön tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä, klo 6.30 - 15 välillä, mutta työaika joustaa asiakastilaisuuksien mukaan.

Mitä työ Fazerilla tarjoaa sinulle
Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta - yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Hae Fazerille töihin - makuelämysten maailmaan
Tule osaavaan joukkoomme tarjoamaan makuelämyksiä asiakkaillemme!

Seuraa meitä Twitterissä @UraFazerilla

Työnantaja: Fazer Food Services Oy Sijainti: Atomitie 2 c, 00370 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Carita Simolin puh. 050 - 5183544 ke 26.10. klo 8.30-10 Hakemukset: http://fazergroup.com/fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Atomitie 2 c, 00370 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Fazer Food Services Oy Y-tunnus 0873697-9 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

249 785 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

14 925 000 € 16 %

Henkilöstö

3 263 -218

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiön vuoroesimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Fazer Food Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Atomitie 2 c, 00370 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa