Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuodesta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin. Aloita urasi yhdessä Fazerin monista liiketoiminnoista.

Liity joukkoomme luomaan makuelämyksiä

Kassatarjoilija

Tule töihin vakituiseen työsuhteeseen Pöyrytalon henkilöstöravintolaan. Ravintola sijaitsee osoitteessa Jaakonkatu 3.

Henkilöstöravintolassa tarjoilemme asiakkaillemme monipuolista ja terveellistä aamiaista, maistuvaa ja tasokasta lounasta sekä virkistäviä kahvilatuotteita. Hoidamme asiakkaillemme myös kokous- ja edustustarjoilut.

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa
Kassatarjoilijana tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu- ja kassatyöskentely sekä lounaslinjastosta ja kahvilan vitriinituotteistuksesta huolehtiminen. Osallistut tarvittaessa monipuolisesti ravintolakokonaisuuden erilaisiin työtehtäviin, kuten esim. kokoustarjoilujen hoitamiseen.

Työssäsi sinulla tulee olla valmius myös liikkua lähialueen toisiin toimipaikkoihimme.

Toivomme sinulta
Pidämme tärkeänä alan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakkaamme näkevät sinusta, että rakastat työtäsi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja itsenäistä työotetta sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Palvelet asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä, muun kielitaidon katsomme eduksesi.

Mitä työ Fazerilla sinulle tarjoaa
Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta - yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Hae Fazerille töihin - makuelämysten maailmaan

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus 28.10. mennessä.

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!

Seuraa meitä Twitterissa @UraFazerilla

Työnantaja: Fazer Food Services Oy Sijainti: Jaakonkatu 3, 01630 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.fazergroup.com/fi Hakemukset: http://www.fazergroup.com/fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jaakonkatu 3, 01630 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Fazer Food Services Oy Y-tunnus 0873697-9 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

249 785 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

14 925 000 € 16 %

Henkilöstö

3 263 -218

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassatarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Fazer Food Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Jaakonkatu 3, 01630 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa