Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuodesta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin. Aloita urasi yhdessä Fazerin monista liiketoiminnoista.

Tuo ripaus taikaa pöytään.

Kassatarjoilija

Liity osaavaan joukkoomme Vaasassa ja tule töihin Vaasan Yliopiston kampusalueen ravintola Mathildaan. Ravintola sijaitsee osoitteessa Wolffintie 34, 65200 Vaasa. Vilkkaan lounasruokailu- ja kahvilapalvelujen lisäksi hoidamme monipuoliset kokous- ja edustustarjoilutilaisuudet. Tehtävä on 31.3.2017 saakka kestävä määräaikainen perhevapaan sijaisuus.

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa
Kassatarjoilijana tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu- ja kassatyöskentely lounasravintolassa, linjaston hoito- ja täydennykset sekä kokous- ja edustustarjoilujen hoitaminen.

Toivomme sinulta
Tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus asiakaspalvelu- ja tarjoilutehtävistä sekä positiivinen asiakaspalveluasenne, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, organisointikyky, itsenäinen työskentelyote sekä palveluruotsin- ja -englannin hallinta auttamaan onnistumaan tässä tehtävässä.

Työtunteja on vähintään 25 h/viikossa ja työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 6.30 ja 15 välille.

Mitä työ Fazerilla tarjoaa sinulle
Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta - yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Hae Fazerille töihin - makuelämysten maailmaan
Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus alla olevan linkin kautta 30.10 mennessä.

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!
Seuraa meitä Twitterissa @UraFazerilla

Työnantaja: Fazer Food Services Oy Sijainti: Wolffintie 34, 65200 VAASA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.fazergroup.com/fi Hakemukset: http://www.fazergroup.com/fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Wolffintie 34, 65200 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Fazer Food Services Oy Y-tunnus 0873697-9 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

249 785 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

14 925 000 € 16 %

Henkilöstö

3 263 -218

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassatarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Fazer Food Services Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Wolffintie 34, 65200 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa