Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuodesta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin. Aloita urasi yhdessä Fazerin monista liiketoiminnoista.

Tuo ripaus taikaa pöytään.

Kassatarjoilija

Liity osaavaan joukkoomme ja tule töihin vakituiseen työsuhteeseen Arcadan viihtyisään opiskelijaravintolaan. Ruotsinkielinen ammattikorkeakoulu Arcada sijaitsee Helsingin Arabianrannassa osoitteessa Jan-Magnus Janssonin aukio 1.

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa
Kassatarjoilijana työskentelet vilkkaan ravintolan asiakaspalvelu- ja kassatehtävissä aamiaisella, lounaalla ja kahvilassa, huolehdit tuotteiden esille laitosta ja salin yleisestä siisteydestä sekä hoidat kokous- ja edustustarjoiluja tarpeen mukaan. Työvuorot ovat vuoroviikoin pääasiassa klo 7-14.30 tai 10.30-18.15. Tehtävä edellyttää joustavuutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja lauantaisin.

Toivomme sinulta
Pidämme tärkeänä alan koulutusta sekä aikaisempaa monipuolista työkokemusta asiakaspalvelu- ja tarjoilutehtävistä. Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, positiivista palveluasennetta, organisointikykyä sekä itsenäistä ja reipasta työotetta. Palvelet asiakkaita myös ruotsin- ja englannin kielellä.

Mitä työ Fazerilla tarjoaa sinulle
Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta - yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut.

Hae Fazerille töihin - makuelämysten maailmaan
Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus alla olevan linkin kautta 30.10 mennessä.

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!
Seuraa meitä Twitterissa @UraFazerilla

Työnantaja: Fazer Food Services Oy Sijainti: Jan-Magnus Janssonin aukio 1, 00550 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.fazergroup.com/fi Hakemukset: http://www.fazergroup.com/fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jan-Magnus Janssonin aukio 1, 00550 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Fazer Food Services Oy Y-tunnus 0873697-9 Toimiala Henkilöstö- ja laitosruokalat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

249 785 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

14 925 000 € 16 %

Henkilöstö

3 263 -218

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassatarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Fazer Food Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Jan-Magnus Janssonin aukio 1, 00550 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa