Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Fastems delivers high-end manufacturing solutions and services globally based on world's leading software, IIoT, digitalization and robotics. Whether our customers want to automate a single machine tool, multiple machines or an entire factory, we will design a solution that suits their needs precisely. This world, where manufacturing helps provide well-being, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Tampere graafinen ala Tampere tuotesuunnittelu ja -muotoilu graafinen ala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fastems Oy Ab Y-tunnus 1507705-1 Toimiala Muualla luokittelematon erikoiskoneiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Työstökonekeskus, Suomen CNC-keskus, TKK-Huolto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mechanical Designer, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Fastems Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33840 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus