Duunitori suosittelee
Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Uudistuva Vetokannaksen apteekki hakee joukkoonsa asiakaspalvelusta ja työstään innostunutta farmaseuttia. Pääset mukaan kehittämään apteekkiamme tulevaisuuden haasteita varten. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja lisäksi meillä on oma verkkoapteekki www.annenapteekki.fi. Voit olla vasta-alkaja tai kokenut konkari, tärkeintä on oikea asenne.

Kysy lisää apteekkari Anne Palander puh. 050-9117624 tai anne.palander@apteekit.net.

Web-osoite: http://www.vetokannaksenapteekki.fi Työnantaja: Vetokannaksen apteekki - Dragnäsbäck apotek Sijainti: Gerbyntie 14, 65230 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Anne Palander, 0509117624, anne.palander@apteekit.net Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Gerbyntie 14, 65230 VAASA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Farmaseutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Vetokannaksen apteekki - Dragnäsbäck apotek. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Gerbyntie 14, 65230 VAASA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa