Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

KUHMON apteekki on olennainen osa kuhmolaisten terveys- ja hyvinvointipalveluja. Apteekkia on määrätietoisesti kehitetty ajan mukana vastaamaan alati muuttuviin tarpeisiin. Toimimme nykyaikaisissa tiloissa aivan Kuhmon ydinkeskustassa. Kuhmossa on upea luonto, erinomaiset harrastusmahdollisuudet ja kaupunki tunnetaan erityisesti monipuolisesta, kansainvälisestä ja korkeatasoisesta kulttuuritarjonnasta.

Kuhmon apteekki hakee vakinaiseen työsuhteeseen reipasta asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle palkan lisäksi mukavat työtoverit ja miellyttävät asiakkaat. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Soita, lähetä sähköpostia tai poikkea juttelemaan. Huomaa, että kyseessä on päivätyö.

Työnantaja: Kuhmon apteekki/ Heikki Pitkänen Sijainti: 88900 KUHMO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut: proviisori Elina Toivanen 08-6550 001, s-posti elina.toivanen@apteekit.net Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 88900 KUHMO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, farmaseutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Kuhmon apteekki/ Heikki Pitkänen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 88900 - Kuhmo , osoitteessa 88900 KUHMO .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa