Duunitori suosittelee
Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Farmaseutin sijaisuus Haapaveden apteekissa

Haemme työhönsä motivoitunutta farmaseuttia äitiyslomasijaiseksi tammikuun alusta elokuun 2017 loppuun asti tai mahdollisesti pidempäänkin työsuhteeseen.

Haapaveden apteekki tarjoaa kymmenisen mukavaa apteekkikollegaa ja työympäristön, joka mahdollistaa omien ammatillisten vahvuuksien kehittämisen hyvässä työilmapiirissä.

Työntekijälle mukavat aukioloajat arkisin 9-18, la 9-14, su suljettu (kesä-touko ark. 9-17, la 9-14) ja joustavat työvuorokäytännöt ottavat huomioon työntekijöidemme vapaa-ajan tarpeen työpäivien lomassa. Haemme ensisijaisesti kokopäivätyötä tekevää farmaseuttia, mutta osa-aikatyökään ei ole poissuljettu vaihtoehto.

Käytössämme on MAXX apteekkiohjelma, joka soveltuu hyvin tavanomaisiin farmaseuttiemme tehtäviin reseptiasiakkaan palvelusta aina logistisiin tehtäviin ja annosjakeluun asti.

Työnantaja: Anna-Maija Kamppila Sijainti: Vanhatie 54, 86600 HAAPAVESI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: KAMPPILA ANNA-MAIJA, puh. 08 452425 annamaija.kamppila@haapavedenapteekki.fi JUSSI JUKKA, puh. 08 452344 jussi.jukka@apteekit.net Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vanhatie 54, 86600 HAAPAVESI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Farmaseutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Anna-Maija Kamppila. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Haapavesi , osoitteessa Vanhatie 54, 86600 HAAPAVESI .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa