Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Senior Software Engineer (Android)

Zyptonite Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymässä on haettavana farmaseutin äitiyslomansijaisuus. Lääkekeskus sijaitsee Alavudella. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti hoitovapaan sekä kesäloman sijaisuudella vuoden 2018 kevääseen. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun farmaseutin pätevyys. Lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyys sekä kokemus lääkekeskus- tai sairaala-apteekkityöskentelystä katsotaan eduksi, mutta nämä eivät ole välttämättömiä. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteistä asennetta, yhteistyökykyä sekä joustavuutta. Arvostamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja farmasia ja lääketeollisuus Alavus farmasia ja lääketeollisuus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Farmaseutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 63300 - Alavus .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus