Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymässä on haettavana farmaseutin äitiyslomansijaisuus. Lääkekeskus sijaitsee Alavudella. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti hoitovapaan sekä kesäloman sijaisuudella vuoden 2018 kevääseen. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun farmaseutin pätevyys. Lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyys sekä kokemus lääkekeskus- tai sairaala-apteekkityöskentelystä katsotaan eduksi, mutta nämä eivät ole välttämättömiä. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteistä asennetta, yhteistyökykyä sekä joustavuutta. Arvostamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja farmasia ja lääketeollisuus Alavus farmasia ja lääketeollisuus Alavus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Farmaseutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Alavus .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus