Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Varatie Vihti on lastensuojelun erityisyksikkö, jonne voidaan sijoittaa käytöshäiriöisiä ja psykiatrisesti oireilevia nuoria n. 13 vuodesta ylöspäin. Työskentelyn tavoite on varmistaa monipuolisten toimintamallien avulla vaikuttavuudeltaan, sisällöltään ja kestoltaan laadukas sijoitus. Varatie Vihdin toiminnan viitekehys on dialogisuus ja voimavarakeskeisyys; toiminta-ajatus pohjautuu yksinkertaiseen ja selkeästi strukturoituun arkeen ja ennakoitavuuteen. Ihmisten kohtaaminen, vuorovaikutus, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Vihti psykologia ja psykiatria Vihti muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Familar Oy Y-tunnus 2300134-8 Toimiala Lasten ja nuorten laitokset ja ammatillinen perhehoito Rinnakkaistoiminimet Varatie, Varatie Vihti, Varatie Tervakoski, Familar lastensuojelupalvelut, Myrskyn Silmä, Myrskyn Silmän perhepalvelut, Karekuntoutus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Familar Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa