Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olisiko sinusta Malmin supersankariksi ratkaisemaan 24/7 toimivassa asiakaspalvelukeskuksessamme arkipäivän ongelmia asiakkaiden eduksi? Haemme supersankariporukkaamme hyviä tyyppejä! Työn kuvaus Falck hoitaa usean automerkin hätäpalveluita, vakuutusyhtiöiden hätäpalveluita sekä muita neuvonta- ja hätäpalveluita. Lisäksi palvelukeskuksessa hoidetaan valtakunnallisen Falck-hinausverkoston hinaustilausten välitystä. Työssä hoidettavat asiat ovat usein autoiluun liittyviä ongelmatilanteita, mutta ongelmanratkaisijana pääset päivittäin neuvomaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiakasneuvonta Helsinki asiakasneuvonta Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Falck Oy Y-tunnus 0573845-0 Toimiala Vakuutusasiamiesten ja -välittäjien toiminta Rinnakkaistoiminimet Hinausliike Rosqvist, Assistance-palvelut, Falck Assistance, Falck Tiepalvelu, Falck Rosqvist, Falck 0100 2400, Falck hinaus- ja tiepalvelut, Falck Hinauspalvelut, Falck Finland, Falck Pelastuspalvelut, Falck Tieturva

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, puhelinpalvelu, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Falck Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa