Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme yritykseemme LVI-putkieristäjää pääkaupunkiseudulla tapahtuviin vaihteleviin työkohteisiin. Työtehtävät: Tehtäviin kuuluu mm. villakouru-, verkkovilla- ja solukumieristykset sekä pinnoitus pvc-muovilla. Toivomme sinulta: - aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä (ei välttämätöntä, sillä opetamme tehtäviin) - työturvallisuuskorttia - reipasta ja positiivista asennetta - tehokasta toimintakykyä kiireen keskellä Hakijan on kyettävä liikkumaan omatoimisesti työmaalle ja olla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki lvi-alan työt Helsinki rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki talonrakennus lvi-alan työt rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-eristäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut FF eristys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus