Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme yritykseemme LVI-putkieristäjää pääkaupunkiseudulla tapahtuviin vaihteleviin työkohteisiin. Työtehtävät: Tehtäviin kuuluu mm. villakouru-, verkkovilla- ja solukumieristykset sekä pinnoitus pvc-muovilla. Toivomme sinulta: - aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä (ei välttämätöntä, sillä opetamme tehtäviin) - työturvallisuuskorttia - reipasta ja positiivista asennetta - tehokasta toimintakykyä kiireen keskellä Hakijan on kyettävä liikkumaan omatoimisesti työmaalle ja olla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki lvi-alan työt Helsinki rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki talonrakennus lvi-alan työt rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-eristäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut FF eristys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus