Duunitori suosittelee
Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Etsimme logistiikkatyöntekijöitä Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Extremely Nice Job Oy, tuttavallisemmin Enjoy hakee kokkia vakituiseen työsuhteeseen Nick's Food Designiin. Nick's Foodissa on tarjolla maittava lounas maanantaista perjantaihin ja viikonloppuisin on herkullinen brunssi. Viikoittain on myös cateringtilaisuuksia. Olet oma-aloitteinen, reipas, nopea ja sinulle on kertynyt kokemusta kokkailusta jo yli 5 vuoden ajan. Hallitset ruoanlaitoin alusta alkaen itse ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Turku ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Extremely Nice Job Oy Y-tunnus 1072176-8 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Enjoy Capital, Enjoy Henkilöstöpalvelut, Enjoy Akatemia, Enjoy Events

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Extremely Nice Job Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus