Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Classic American Diner avaa uuden ravintolan Helsingin keskustaan. Etsimme suoraan ravintolan palvelukseen vahvaa keittiöpuolen tekijää jolla on kokemusta esimiestehtävistä sekä konseptiravintoloista. Classic American Diner on klassinen - amerikkalaistyyppinen - ruokaravintola, jonka ruokalistalta löytyy amerikkalaiseen tapaan tuhdit ruoka-annokset, jotka tarjoillaan pöytään iloisen palvelun siivittämänä Dinereiden hengessä. Ravintola palvelee lounaalta aina myöhäisiltaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Extremely Nice Job Oy Y-tunnus 1072176-8 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Enjoy Capital, Enjoy Henkilöstöpalvelut, Enjoy Akatemia, Enjoy Events

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Extremely Nice Job Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus