Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan tarjoilijaa extraajaksi (tarvittaessa töihin kutsuttava) Porvoon keskustassa sijaitsevaan Eloisa Wine & Food tapas- ja viiniravintolaan. Työaika painottuu pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin.

Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen, oma-aloitteinen, ripeä ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä henkilö, jolle asiakaspalvelu on lähellä sydäntä. Anniskelupassi ja hygieniapassi on välttämätön.

Mikäli kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Työnantaja: Eloisa Wine & Food Sijainti: Rauhankatu 20, Porvoo, Finland Hakemukset: minna.hackman@eloisawinefood.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rauhankatu 20, Porvoo, Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Extra-tarjoilija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Eloisa Wine & Food. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Rauhankatu 20, Porvoo, Finland .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa