Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan tarjoilijaa extraajaksi (tarvittaessa töihin kutsuttava) Porvoon keskustassa sijaitsevaan Eloisa Wine & Food tapas- ja viiniravintolaan. Työaika painottuu pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin. Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen, oma-aloitteinen, ripeä ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä henkilö, jolle asiakaspalvelu on lähellä sydäntä. Anniskelupassi ja hygieniapassi on välttämätön. Mikäli kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä! Paikka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Loviisa ravintola-alan asiakaspalvelu Myrskylä ravintola-alan asiakaspalvelu Pornainen ravintola-alan asiakaspalvelu Porvoo ravintola-alan asiakaspalvelu Sipoo ravintola-alan asiakaspalvelu Askola ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Extra-tarjoilija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Eloisa Wine & Food. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus